Nohejbalový turnaj trojic

09.07.2011 09:00

V sobotu 9. července uspořádal SK Kornatice další ročník oblíbeného nohejbalového turnaje trojic bez omezení výkonnosti. Akce slouží každoročně zároveň jako generálka na Kornatické slavnosti léta, které se konají o týden později.

Do turnaje se přihlásilo devět týmů, hrálo se ve dvou skupinách (5 a 4 trojice), postupovaly vždy tři trojky do finálové skupiny, kde se hrálo každý s každým na dva vítězné sety bez započítávání výsledků. Za krásného počasí byl k vidění kvalitní nohejbal, celodenní akce skončila vyhlášením výsledků v 16 hodin a následným posezením.
 
Výsledky:
1. Čihule (Michal Nový - I. liga za Start Plzeň, Jan Sušánka a Robert Míšek - oba okresní soutěž za Čižice) - bez ztráty květinky, za celý den neprohráli a vyhráli naprosto zaslouženě
2. Němá tvář (Aleš Škudrna - I. liga za Zruč, Jan Rychlý - krajský přebor za Zruč, Jaroslav Tančous - okresní soutěž za Prádlo)
3. Kosík s.r.o. (Miloslav Kosnar a Lukáš Valenta - oba krajský přebor za Kornatice, Tomáš Egermeier - městský přebor Plzeň za Letnou)
4. Kralovice (Jiří Peterka - krajský přebor za Zbiroh, Václav Kasl - okresní soutěž za Mirošov, Darin Görner - bez klubové příslušnosti z Kralovic)
5. Bachaři (Jan Jírovský, Václav Lomický a Antonín Pytlík (všichni okresní soutěž za Čižice)
6. Žízeň (Michal Šustr, Martin Žíla a Pavel Žíla (všichni krajský přebor za Kornatice)
další tři trojky bez umístění